onsdag 7 mars 2018

Beacause you know wines

Jomen, så att ... Jag andades inom parentes i en annan parentes i gårdagens inlägg om att podden Because You Know Wines skulle ha fint besök i sitt kommande avsnitt. Och nu är det här.

Jag har inte lyssnat och vet inte om jag någonsin kommer att kunna ta mod till mig denna gång.

Jag har absolut inget minne av vad jag satt och sa. Jag var nämligen berusad. Innan inspelningen ö.h.t. började åt vi middag med generösa mängder vin därtill.

Shit alltså. Jag kommer bara ihåg att jag kallade "En man som heter Ove" för "En man som heter Olof".

Jesus.

P.S. Återigen vill jag tipsa om bloggen Emily Writes, från vilkens vida omtalade Tarzanrecension podden har lånat sitt namn. Läste om denna recension idag och jag skrattade nog lika mycket som första gången. Den där kvinnan är ett geni.

10 kommentarer:

 1. I will listen och återkomma.

  SvaraRadera
 2. en fråga: hur bra mådde du dagen efter? Det lät dock som att ni hade väldigt trevligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägg av!!! Är det sant?!! Lät jag som en osammanhängande fyllekärring?!

   Radera
  2. Låter som om jag måste lyssna ... ;-)

   Radera
  3. Gör det, kära Ann-Charlotte! Om du har tid och lust, alltså. Det var inte så farligt alls.

   Radera
 3. Hehe...Men instämmer med kommentar ovan; du hade säkert trevligt;) Och apropå nyss skrivna inlägg; jag följer väldigt få bloggar men är ett stort och varmt fan av din!

  SvaraRadera
 4. Tack för tips, ska helt klart lyssna när jag går och lägger mig om en liten stund och återkomma! Men vilket galet upplägg låter det som, tror inte jag skulle vågat mig på det. Det kan hoppa rätt rejäla grodor ur min mun efter bara lite vin...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag kan också säga dumma saker. Det var därför jag var så nervös innan jag faktiskt satte mig ned och lyssnade.

   Radera