torsdag 8 mars 2018

Faran över

Nämen hörni, oj vad han skrämde upp mig, favvobloggaren. Jag var till slut tvungen att lyssna på avsnittet av podden Because You Know Wines där jag är med. Jag var rädd för att få höra en sluddrande, osammanhängande fyllekärring, men sanningen är att jag, trots att jag hade några glas innanför västen, lät som helt vanliga lilla jag.

Jag skulle i helt nyktert tillstånd lätt kunna ha kallat vändpunkt för "brytpunkt" och glömma delar av uttrycket "mycket snack i liten verkstad". Och det här med en man som heter Olof - jag minns att jag gjort samma grej förut. Jag tycks helt enkelt föredra namnet Olof. So shoot me.

Närå, det ni hör i podden (om någon nu skulle komma sig för att lyssna) är helt enkelt moi, när jag är på pladdrigt humör.

P.g.a. några innanför västen.

Hoppsan, cirkelbevis här tydligen.

10 kommentarer:

 1. Modigt av dig, skönt att det var lugnt! Satte på igår i sängen men somnade efter bara några få minuter. Får försöka igen senare idag!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag lyssnat, trevligt samtal! Hade aldrig tagit att ni var så i gasen om du inte hade sagt nåt :)

  SvaraRadera
 3. Hann lyssna på halva innan fredagsmyset, och det är ju hittills ett mycket trevligt samtal. Vore jag inte allergisk mot äpplen skulle jag genast smacka till på en flaska knäckigt äppelvin :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så sorgligt att vara allergisk mot äpplen! En ovanligt uthärdlig frukt annars.

   Radera
 4. Jag lyssnade på halva delen i tvättstugan idag, och ser fram emot att fortsätta imorgon. Trevlig podd och trevlig gäst! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var gästen trevlig?:) Och inte alls sluddrig och osammanhängande:|

   Radera
  2. Lyssnat klart. "En man som heter Olof" - tusen tack för dagens (veckans?) asgarv! Just då ville man verkligen sitta där med er och dricka Sövde och skratta (jag skrattade med från tvättstugan istället). :-)

   Radera
  3. Hehe, det var faktiskt väldigt roligt. Och, som sagt, jag tycker mig komma ihåg att jag begått samma misstag vid något annat tillfälle. Vet inte vad det är med mig och namnet Olof. (Förlåt, f.ö., fantastiske Backman!)

   Radera