onsdag 16 augusti 2017

BTJ gillar Visheten vaknar!


Bibliotekstjänst recenserar alltid(?) böcker före officiellt recensionsdatum, så idag fick jag deras recension av Visheten vaknar. Återigen är det Gull Åkerblom - som var den som recenserade En väktares bekännelser för BTJ:s räkning - som skrivit. Och hon ÄLSKAR den!! Jippi!!!

Det går ju verkligen inte att veta ifall man "lyckats" med sin uppföljare förrän folk som läst den första boken börjar tycka till. Sedan kommer vissa självfallet att bli besvikna och såga jämsmed fotknölarna, men det är skönt att se att det faktiskt finns de som gillar den. Och - allvarligt talat - den här gången känner jag mig mycket coolare inför eventuella recensioner. Folk får tycka vad de vill - bara NÅGON gillar. Typ. Lätt att säga nu, kanske.

15 kommentarer:

 1. Den enda rimliga reaktion måste ju vara "iiiiiiiiieh!!!"
  Så oerhört roligt och bra, grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, någonting i den stilen ja😊 Tack🌸

   Radera
 2. Det var INTE dåligt, grattis!!! Kommer säkert leda till många biblioteksinköp.
  BTJ ger inte recensioner till alla böcker, men de som kommer från etablerade förlag brukar få ett omdöme. Många gånger får lektören läsa en pdf istället för tryckt bok för att biblioteken ska hinna beställa så fort som möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, kände inte till detaljerna, men jag misstänkte att det positiva omdömet om En väktares bekännelser hade bidragit till att den är så välrepresenterad på biblioteken - för det är den verkligen. Och eftersom det ju är samma lektör (Gull Åkerblom dessutom!) så rullar det ju på, liksom, eftersom hon tack och lov gillade även denna. Jag har helt enkelt haft en jävla tur med lektör!

   Radera
  2. Kanske beror det lite på att boken är bra också ... ;-)

   Radera
 3. Wow, stort grattis! Ska spana på lokala bibblan!

  SvaraRadera
 4. Så roligt!! :) Och inte helt överraskande.

  Du har säkert skrivit detta någonstans redan och jag ber om ursäkt för att jag varit disträ den här sommaren, men hur är upplägget inför hösten? När släpps boken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de orden!

   Men snälla rara! Hur ska du kunna hålla reda på det?! Jag kan knappt hålla reda på det själv. Men det är 13 september som är releasedatum. Sedan vet jag inte så mycket mer:)

   Radera
 5. Härligt Elin! Oj vad skönt att få en positiv recension :) Grattis!

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen värd dina fina recensioner! "Mamma, NÄR i september kommer Säfströms bok?" frågade min dotter häromdagen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så pass?! Då kan jag meddela att den kommer så fort du har skickat din adress till mig via mail:)

   Radera
 7. Så pass;)?! Menar du det? Ska bli genast! Kan inte vänta på dotterns reaktion...(hon är inte hemma just nu)

  SvaraRadera