Om bloggen

Den här bloggen är jag själv lite förvånad över att jag startade - och med sådan iver dessutom - och jag vet ännu inte exakt vad den handlar om. Författeri och språk tycks vara huvudämnena än så länge. Det kan nog smyga sig in lite av varje, misstänker jag. Den som bloggar får se.

5 kommentarer:

 1. Kul blogg! Är grymt imponerad av dina språkkunskaper.
  Hälsningar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det - den är ju en aning esoterisk på sina ställen. Och, tack, men mina kunskaper är inte särskilt djupa - jag är bara tvångsmässigt intresserad.

   Radera
 2. Förstår verkligen att du är lycklig över att vara utgiven - det hade jag också varit! Känner på mig att "En väktares bekännelser" kommer passa min son som är tretton:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns all anledning att vara lycklig, för det här är det jag vill göra, på riktigt liksom. Hoppas att du själv är där snart! Det tog mig tio svåra år, så det känns verkligen som om jag arbetat mig till det. Med det vill jag säga att det är alldeles möjligt att komma dit med lite trägen åsneenvishet. Har för mig att någon klok människa sagt att det som skiljer publicerade och icke-publicerade författare åt är att de publicerade inte gav upp.

   Men så roligt att du tror att din son kan gilla boken!

   Radera
  2. Tack för din uppmuntran! Jag har skrivit i tio år och skickade in första gången för fyra år sedan. Det har blivit några vändor men förutom de vanliga standardrefuseringarna har jag även fått uppmuntran från olika förlag och lektörsutlåtanden - till min stora glädje:) Då vet man i a f att man inte är helt ute och cyklar även om man aldrig kan veta om man når ända fram. Men det största är hur som helst skrivande, jag älskar det! Tror absolut boken kan passa min son, han gillar genren:)

   Radera