torsdag 3 maj 2018

Att träffa en författarkollega

Jag och Louise Baumgärtner

Alltså, det här med att träffa och rentav umgås med folk som är intresserade av samma sak som man själv ... Det är tamejfan helt fantastiskt! Inte förrän jag blev utgiven författare har jag med regelbundenhet stött på folk inom samma gebit, men nu bara rullar det på här. I helgen var den normalt Göteborgstraktsdväljande Louise Baumgärtner uppe en sväng här i stan och trots att hon tydligen var ganska ordentligt sjuk hälsade hon på hemma hos mig.

Och shit, vad vi pladdrade. Det är så vansinnigt INTRESSANT att lyssna på en författare överhuvudtaget, tycker jag. Jag antar att jag tycker det eftersom jag brinner för samma sak som godtycklig utövare av denna typ. När det dessutom funkar på det rent personliga planet så drar det iväg och blir bara så jävla BRA, liksom. Exakt detta hände och jag ville aldrig att hon skulle gå hem.

I synnerhet inte när bubblet åkte fram, vilket det har en tendens att göra om jag har någonting att säga till om i saken. Och vi var ju hemma hos mig. Dessutom avslöjade Louise när hon väl var på plats att det råkade vara hennes födelsedag och då hade jag ju liksom inte ens något VAL.

Louise har förresten haft vänligheten att skriva om vårt möte hon med idag på sin blogg.

Läs f.ö. genast hennes utmärkta spänningsroman Skuggvinter!

8 kommentarer:

 1. Jag ville inte heller gå hem! Men lita på att jag kommer tillbaka;)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Att få gotta sig med skrivprat och bubbel är lycka ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det. Andra som skriver är rena energidrycken(?) för själen.

   Radera
 3. Så kul att ni sågs. :) Härligt med folk som tar tillfället i akt och vågar fråga. Och det är ju Louise himla bra på! Vi (jag!) får lära av henne. ;)

  SvaraRadera
 4. Den är bra alltså? Jag är ingen stor deckarläsare, men jag är alltid beredd att göra ett undantag om vettiga personer tipsar. (Ja, du räknas som en sådan.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, det är ingen deckare. Det handlar om en kvinna som trasslar in sig och fuckar upp sitt liv ordentligt, helt enkelt. (Så fint personligt omdöme om mig.)

   Radera