lördag 30 september 2017

Efter Bokmässan

Jag strax nedanför mina böcker i Lilla Piratförlagets monter på bokmässan

Men det där var ju inte så dumt! Två dagar bokmässa, torsdag-fredag. Jag hade det verkligen superkul och träffade en massa trevliga människor. Inte minst stötte jag på ett helt gäng av alla dem jag haft någon sorts kontakt med via sociala medier. Riktigt roligt!

Jag träffade en massa författare irl för allra första gången: Mia Öström, Christin Ljungqvist, Anna Bågstam Ryltenius, Ann-Charlotte Ekensten, Helena Dahlgren, Christina Lindström, Anna Arvidsson, Anna Jakobsson LundMichaela von Kügelgenm.fl. Dessutom var Jennifer Niven där och deltog på förlagsmiddagen på kvällen. Trots att jag ännu inte läst något av henne (vilket jag ska ändra på snarast) så var jag något starstruck - vi pratar en kvinna med miljontals läsare världen över. Lite svindlande tanke.

Äntligen fick jag träffa genomtrevliga Ann-Charlotte Ekensten!

Sedan hade jag den stora glädjen att få träffa några av mina läsare. I synnerhet Elvira och Lexie är jag oerhört glad att jag fick träffa. Så himla mysiga tjejer båda två - och båda två äkta tonåringar (16 respektive 15, är jag hyfsat säker på). Det var verkligen kul att få se dem i verkligheten, inte minst eftersom jag haft en del kontakt med dem bägge via mail.

I övrigt fick jag äntligen träffa favvobloggaren David - det var inte en sekund för tidigt! Jag gillar verkligen honom och önskar att han bodde här i stan, så att jag kunde tvångsfika med honom åtminstone på veckobasis.

Jag och favvobloggaren, oarya, en aning suddiga i kanterna

Dessutom träffade jag Jonna Zeitler och Emma Kreü från Because You Know Wines och vi fann verkligen varandra på fredagseftermiddagen, då vi tog några glas skumpa ihop och gjorde en liten intervju. Jag hade gärna hängt med dem typ resten av mässan, men jag var tvungen att ta tåget hem bara några timmar senare.


Jag och BYKW-tjejerna minglar inför tillkännagivandet av Årets Bok 2017

Några av de snittar vi minglade i oss vid detta tillfälle

Annars tog jag underligt få bilder och de flesta har jag nog Instagrammat redan, men lite redundans har väl aldrig tagit död på någon, tänker jag:

Jag hittade knappt min egen röv på mässan (NOLL lokalsinne), men förvisso champagnebaren - på ren instinkt!

Mässans första glas på sagda champagnebar

Jag leker att jag är Kristina Ohlsson

Sängen där jag sov utan barn och som jag inte lämnade förrän jag kände att jag sovit färdigt!

Hoppsan, här har jag visst producerat ett inlägg av noll komma noll intresse för någon annan än för mig själv. Men det är ju min blogg, så jag tar mig den friheten:)

12 kommentarer:

 1. Hehe är 17, men nära!;D Var SÅ roligt att träffa dig! Mycket lycklig över det. Och tyckte det här inlägget var mysigt ju :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, du har fyllt - ja, sådant händer ju😊 Det var jättekul att ses!🌸

   Radera
 2. Det hade intresse för mig med, så det så :-) Jättekul att få en inblick i bokmässevärlden, som sagt; en får leva genom er andra när en inte tar sig ner till mässan själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du kan finna något litet intresse i mitt raljerande😊

   Radera
 3. Dokumentation, kära du. Verkligen genomtrevligt ;-) Får se om jag orkar med något liknande inlägg till veckan, tillbringade hela söndagen på mässan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag önskar verkligen att jag kunnat tillbringa åtminstone en dag till där själv. Eventuellt klarar min dotter av att vara separerad från sin mamma så länge nästa år.

   Supertrevligt🌹

   Radera
 4. Låter som en fantastisk bokmässa! Tack för att du delade med dig, roligt att se bilderna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, de var en aning vinklade åt mitt håll:) Räknar till inte mindre än fem selfies:D

   Radera
 5. Så roligt att ses, även om det blev i snabbaste laget! Men kanske vi hinner snacka mer en annan gång! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en riktig snabbis var det:) Men ändå!

   Radera
 6. Riktigt fint att ses, hoppas vi snart får tillfälle igen 😆kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det verkligen! Ja, hoppas vi ramlar på varandra snart😊👍🏻

   Radera