tisdag 21 mars 2017

Omslag

Alltså, det är ju någonting alldeles speciellt med att se omslaget till sin egen bok. Det är då det känns som om det är på riktigt för mig.

Idag fick jag ett första förslag på omslag till del två i En väktares bekännelser-serien från förlaget och jag ÄLSKAR det!! Jag kan inte visa det här - det kan jag inte tänka mig att jag får göra - men tro mig när jag säger att det är UNDERBART! Suggestivt, vackert, t.o.m. roligt på sätt och vis. Och när jag säger roligt, tänk tomten som släntrar över gatan på ettans omslag - jag tycker att den är underbar.

Detta är alltså INTE det nya omslaget.

Jag vet faktiskt inte ens om jag får avslöja titeln på del två, så jag gör inte det helt enkelt. Men det kommer i alla fall att handla om Tilda. Och rådare. Så mycket kan jag tryggt offentliggöra:)

Idag fyller f.ö. En väktares bekännelser ett halvår (sedan utgivning, alltså - i min hjärna och min dator har den levt mycket, mycket längre).

Hörde jag ett fyrfaldigt leve?

5 kommentarer:

 1. Hurra, hurra, hurra, hurra! Vilken vansinnigt jobbig teaser ... Men jag fattar läget. För mig är det likadant, omslaget gör berättelsen levande utanför mitt huvud. Var du inne på en serie redan från början eller har det växt fram?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade absolut tankar på uppföljare, men jag visste ju inte om jag skulle få något förlag att nappa, och jag tänkte inte lägga energi på att skriva en tvåa om ingen ville ha ettan. Men sedan var förlagen (för det rörde sig faktiskt om två sådana) redan från början intresserade av att det skulle komma fler böcker om Tilda.

   Men du måste ju verkligen vara van vid det här laget - så som du spottar ur dig böcker:)

   Radera
  2. Känslan är kanske inte riktigt lika stor men ändå speciell, jag tror inte att det går över.

   Radera
 2. SÅ roligt!! :) Verkligen! Redan ettans omslag var ju otroligt fint - särskilt när man håller i boken på riktigt. Det lyfter liksom ytterligare av att guldfigurerna syns olika mycket i olika ljus. Ser väldigt mycket fram emot när du kan presentera tvåan. :) :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur:) Och bara att se sitt eget namn i guld piggar upp:D

   Radera