lördag 29 april 2017

Att finansiera sitt skrivliv

Idag har jag, i ren spela-på-lotto-anda, lagt upp en Youtube-kanal. Man kan tjäna storkovan, har jag hört. Se bara på PewDiePie och hans osannolika framgångar! Och idag tittade jag och familjen (i synnerhet min treåring) på sjukt välbesökta Come And Play med ändlösa videoklipp när folk viftar med färgglada leksaker framför kameran. Satan vad någon lyckligt lottad människa drar in deg där!

Så nu har jag alltså en egen fin kanal. Vad jag gör där? Viftar med gosedjur framför kameran. På riktigt. Ni tror mig inte, men det är exakt vad jag gör. För - allvarligt - vem VET vad för skit som slår?

Vad kanalen heter? Det är mindre intressant. För den är inte för er, utan för helt okända barn och deras föräldrar som för att få tiden att gå behöver titta på ändlösa klipp med någon som viftar med gosedjur framför kameran.

Jag tror dessvärre inte att någon kommer att hitta dit någonsin, men nu finns det där någonstans i cyberrymden i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Haha jag googlade detta fenomen nu och det är… lätt att bli fast faktiskt. Har just tittat liiite för länge på några dockor som leker i en bassäng, men jag lyckades slita mig när jag såg att hela videon var mer än åtta (ÅTTA!?) timmar. Hur långa är dina?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja det är fascinerande vad mycket skit det finns på Youtube. Mina videos är mellan en och två minuter långa:)

   Radera
 2. En säker vinnare! Snart kan du börja håva in ... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur? Något annat vore ju helt orimligt:)

   Radera
 3. Blir ärligt jätteförvånad om mitt barn INTE skulle hitta dina gosedjursklipp, då jag är rätt säker på att hon sett alla liknande klipp som finns på youtube :-) Uppdatera om hur det går för din kanal, snälla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, det finns ju en miljard sådana, men jag hoppas att hon hittar dit så småningom;) Javisst, jag säger till om jag får några views ö.h.t. Än så länge har mormor (min mamma) tittat tillsammans med min dotter ...

   Radera
 4. Härligt! Det viftas för lite med gosedjur om du frågar mig. Vad ska man annars ha dem till? Och alla sätt att tjäna storkovan på är ju bra, utom de dåliga som oftast involverar något naket, huuu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså, jag ägnar ju ändå en skrämmande stor del av min tid till att just vifta med gosedjur, så varför inte försöka slå mynt av det?:)

   Radera