måndag 24 april 2017

Bitchy resting face

Min man frågar mig då och då om jag är arg. Bara så där, ur det blå. Men det är jag oerhört sällan, eftersom jag just nu är mitt uppe i den lyckligaste perioden av mitt liv.

Jag tror helt enkelt att det är medelåldern som gör sin grej. Hela ansiktet har ju liksom hasat ned en aning och ser lite urholkat ut, trots att jag är ganska stadig i övrigt. Och jag är högst medveten om att allting kommer att fortsätta halka nedåt allteftersom åren har sin gång. Det är sannerligen inte hela världen, men sant är att jag inte ser så spontant gladlynt ut längre som jag eventuellt gjorde när jag var yngre.

Så, om du ser mig på stan, please excuse my bitchy resting face. Det är bara medelåldern som spökar.

9 kommentarer:

 1. Haha!!
  Jag VISSTE väl att det var en myt att rynkorna pekar uppåt om man varit mer glad än arg! Jä-la medelålder...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rynkorna känns som ett mindre problem än själva nedhasningen. Men när jag ler ser jag fortfarande glad ut😊👍🏻

   Radera
 2. "Medelåldern som gör sin grej" - hahaha!! Den gör sin grej här också, kan jag meddela. Och jag är ganska övertygad om att jag inte heller ser tillfreds/glad/tillmötesgående ut när jag inte anstränger mig. :) (Man kanske kan skriva ut en smiley att bära med sig typ på tunnelbanan?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man skulle kunna ha en pin, fastnålad på jackan: "Glad men medelålders".

   Radera
 3. Jag har inte inträtt i medelåldern ännu (tror jag i varje fall, inte säker på var gränsen går), men nog ser jag surare ut än för tio år sedan. Vilket jag inte har något emot faktiskt, för det är så ofta folk stannar mig och frågar om vägen eller liknande (senast igår, trots hörlurar och rask marschtakt). Det är ju inte hela världen, men det känns ju lite onödigt att de ska välja just mig av de tio personer som just passerar förbi, när jag har så himla dåligt lokalsinne (jag blev en gång osäker på vad Posten låg i småstaden där jag växte upp).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, du lider av affable resting face? Och uselt lokalsinne, liksom jag själv. Bara man hittar hem så brukar resten lösa sig.

   Radera
 4. Haha älskade videon! Speciellt killen som friar och hon säger ja men det ser ut som att hon egentligen vill säga nej! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, just den tjejen lyckas verkligen se extra trumpen ut. Fast de är ju unga och vackra alla tre, så de har inte en suck mot undertecknad.

   Radera